Activa Rent / hoogwerker MX 19
activa rent hoogwerker sl20
activa rent hoogwerker tm12
Activa Rent / hoogwerker JLG 2046E
Activa Rent hoogwerker SJ790
activa rent hoogwerker sj970
activa rent hoogwerker x32
activa rent hoogwerker tl49
Activa Rent Sitemap
Diversen Activa Rent Links ed
activa rent verhuurprijslijst
Activa Rent hoogwerker verhuur barneveld
van effrink en malestein vof

home

Diversen

  

Activa Rent een bedrijf wat o.a. hoogwerker e.d. verhuurd. Voornamelijk verhuren wij de kleinere hoogwerkers, die de klant als hij wil ook nog zelf kan vervoeren op een aanhanger. We hebben hierin een gevarieerd hoogwerker park, van de kleine eenmans hoogwerkers met een vloerhoogte van 3.83m tot de grote schaarhoogwerkers met een vloerhoogte van 9.80m. De aanhangers om deze hoogwerkers te kunnen vervoeren leveren wij desgewenst natuurlijk ook, compleet met oprijbanen. Ook hebben heftrucks, alu steigers, aggregaten resp. 3, 8, 40 en 60 KVA, heaters klein en groot.


  

Naast Activa Rent hebben wij ook ons bedrijf van Effrink & Malestein VOF.


 Wij zijn van Effrink & Malestein VOF en bestaan inmiddels bijna 31 jaar. Wij hebben een trouw team van 8 medewerkers. Onze werkzaamheden bestaan uit metaalbewerking en lichte elektrotechnische werkzaamheden.


Wij verrichten veel onderhoud  in de gehele regio maar ook regelmatig daarbuiten. Deze werkzaamheden bestaan uit bijv. reparaties aan overheaddeuren, metalen en kunststof kozijnen, ramen en deuren, sloten en sleutelplannen, het repareren van hekwerken en poorten, maar ook het maken van div. constructies,  trappen en leuningen, onderhoud aan zonweringen en screens e.d. . Zoals u ziet zeer gevarieerd en divers. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor diverse grote aannemers waar wij bijvoorbeeld in panden en werkplaatsen trappen en bordessen produceren en plaatsen.


Tevens verrichten wij het onderhoud in en om diverse panden in Barneveld, Terschuur en Velp.  Hierbij kunt u denken aan elektrotechnische werkzaamheden, maar ook aanpassingen in een pand.


Voor de werkzaamheden die wij verrichten zijn wij als bedrijf VCA * gecertificeerd.  Als onze medewerkers bezitten een VCA certificaat. 


Wij hebben in huis een “Sleutelservice” waarmee wij de meest voorkomende sleutels kunnen bijmaken.

Maar ook de “onduidelijke ”of speciale sleutels zijn voor ons een uitdaging. Wij kunnen ook gecertificeerde sloten en cilinders leveren. 

.

De verkoop van elektrotechnische materialen oftewel  balieverkoop is ook aanwezig. Onze klanten kunnen bij ons afhalen of evt.  bestellen bijv: tl buizen, lampen, draad, kabel, zekeringen maar ook voor de industriĆ«le klanten hebben wij diverse componenten op de plank liggen. Voor RVS, staal en alu strippen, platen, hoeklijnen en kokers e.d. kunt u ook bij ons terecht.


Kortom, wij verrichten zeer gevarieerde en uitdagende werkzaamheden. Wij hebben een goed samenwerkend en trouw team van medewerkers die door hun jarenlange ervaring veel knowhow hebben  en vertrouwen  hebben opgebouwd  bij onze opdrachtgevers.